Köp en begagnad iPhone och skapa riktigt bra filmer

Film är verkligen ett intressant medium. Det är härligt att titta på en bra film som Flimmer, men det är faktiskt än roligare att vara kreativ och skapa egna filmer. Ett smart sätt att kunna skapa egna filmer utan att det kostar mycket är genom att köpa en bra begagnad iPhone. Med en begagnad iPhone har du en billig men bra filmkamera som inte kostar så mycket. Och du kan redigera filmerna i iMovie. Du vågar också ta med dig mobilen överallt för att verkligen åstadkomma intressanta filmer.

Köp en begagnad iPhone

Dagens mobiltelefoner tar ju både bra bilder och filmar med hög kvalitet. Om du har en YouTubekanal, en blogg, är aktiv på sociala medier eller helt enkelt vill skapa filmer för att du har en berättelse som du vill förmedla, så vill du kunna ta med dig mobilen överallt. Visst är det trevligt att filma i vardagsrummet eller köket, men det finns väldigt många sådana filmer. Det är ju så mycket roligare att att göra någonting mer. Som att sätta fast mobilen på cykelstyret när du cyklar nedför ett fjäll eller ta med mobilen ut på sjön för att du vill skapa något extra. Då är det perfekt att köpa en begagnad mobil. Du tjänar tusenlappar på att köpa en begagnad iPhone och du kommer verkligen våga använda den. Det är också ett smart sätt för att få råd att vara med i Applefamiljen. Du kan köpa en begagnad iPhone hos mResell som har ett stort utbud av Apple-produkter. När du köper mobiler och datorer hos mResell har du alltid garanti, så du behöver inte vara orolig för att det ska vara något problem med din nya begagnade mobil eller dator. Med en iPhone har du ju också tillgång till iMovie helt gratis.

Skapa filmer

Om du har en YouTubekanal och vill att den ska växa, måste du satsa på att skapa verkligt intressanta och sevärda filmer. Det viktigaste är själva innehållet, eftersom ”content is king”. Bestäm dig för vad din YouTubekanal ska handla om, alltså vilken nisch, sedan gör du filmer kring det ämnet. YouTube är ju ett visuellt medium och därför är det smart att verkligen fokusera på det visuella. Om din YouTubekanal handlar om cykling kan du skapa en film när du cyklar genom skogen, över stockar, hoppar över stenar och cyklar nerför små kullar. Om du däremot har skapat en kanal för att du vill göra film, kortfilm eller långfilm, så måste du först satsa på ditt filmmanus. Läs böcker om att skapa film. Du kan även se filmer som Flimmer eller Sagan om Ringen med direktörs commentary, alltså att du tittar på filmen samtidigt som regissören eller skådespelarna berättar om hur de skapade de olika scenerna. För att skapa bra filmer är det smart att du också köper ett stativ till din nyinköpta begagnade mobiltelefon.